Leave Your Message
Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder

TLIF til lumbal interbody-fusionsteknikker

2023-12-26

TLIF (Transforaminal lumbal interbody fusion, FIG. 1) er den almindelige operation i klinisk praksis. Hvis du er en ny rygsøjlekirurg, har du måske ikke set hele den fancy LIF, men du skal kende TLIF. TLIF-teknikken kommer ind i målskiven gennem det posteriore foraminale rum og udfører intervertebral rumbehandling, såsom diskusdekompression, forberedelse af intervertebralt rum og knogletransplantatfusion.

TLIF teknik kan siges at være den mest klinisk praktiske lumbale interbody fusion teknik.

TLIF til lumbal interbody-fusionsteknikker

Introduktionen af ​​TLIF-teknologi skal være uadskillelig fra PLIF (posterior lumbal interbody fusion, FIG. 2). PLIF og TLIF ligger tæt på hinanden, og det er svært at skelne dem fuldstændigt. PLIF-teknikken blev udviklet under Anden Verdenskrig. Det eksponerer rygmarvskanalen ved at fjerne lamina, spinous proces, ligamenta flameum og andre strukturer i ryggen for at lindre nervekompression, og implanterer derefter knogle i hvirvelrummet for at opnå formålet med intervertebral fusion.Ifølge gammel litteratur, Mercer et al. . foreslog adskillige kirurgiske tilgange til lændeglidkirurgi i deres litteraturrapport fra 1936, herunder posterior interspinøs fusion med stort knogletransplantat og anterior intervertebral space fusion osv. På det tidspunkt blev konceptet posterior intervertebral fusion ikke eksplicit foreslået. Ti år senere, Jaslow foreslog først eksplicit metoden til intervertebral knogletransplantatfusion efter discektomi, som betragtes som det første år af PLIF-teknologiens fødsel. Teknikken er blevet populær over hele verden, populær af banebrydende spinalkirurger som Cloward.

fusionsteknikker mellem kroppen

Som en meget brugt teknik i klinisk praksis er TLIF blevet en hjørnestensteknik for rygkirurgi på grund af dens gode tekniske tilpasningsevne, sikrere neurobeskyttelse, tilfredsstillende intervertebral pladsstyring og fusionshastighed. Selv i nutidens endeløse mangfoldighed af LIF'er bør TLIF fortsætte med at skinne som en af ​​de grundlæggende færdigheder, som rygkirurger har brug for for at være dygtige og pålidelige.